- Inici
- Objectiu 2
- Indicador 2.4.1
Subcategories
Escolliu categories de les llistes desplegables a continuació per veure diferents desglossaments de les dades. Alguns no estaran disponibles fins que no se seleccioni un nivell superior.
Headline data
Font: Institut d'Estadística de les Illes Balears (IBESTAT)
Àrea geogràfica: Illes Balears
Unitat de mesura:
Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible
Nom | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Proporció de la superfície agrícola (conreus i prats i pastures) destinada a la producció ecològica |
Fórmula teòrica | $$PSA_{ecològica}^{t} = \frac{SA_{ecològica}^{t}}{SA^{t}} \cdot 100$$ |
Unitat de mesura | Percentatge |
Fonts d’informació | Estadística de la producció ecològica, Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació |
Periodicitat | Anual |
Observacions | |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac de l'agricultura i ramaderia
Nom | Emissions d'amoníac de l'agricultura i ramaderia |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de l'agricultura i ramaderia |
Fórmula teòrica | $$ENH3_{agricultura\, i\, ramaderia}^{t} = ENH3_{agricultura}^{t} + ENH3_{ramaderia}^{t}$$ |
Unitat de mesura | Quilotonades |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a l''agricultura són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3Da1, 3Da2a, 3Da2b, 3Da2c, 3Da3, 3Da4, 3Db, 3Dc, 3Dd, 3De, 3Df, 3F y 3I. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac per hectàrea de l'agricultura i ramaderia
Nom | Emissions d'amoníac per hectàrea de l'agricultura i ramaderia |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de l'agricultura i ramaderia per cada hectàrea destinada a terres de cultiu, prats i pasturatges |
Fórmula teòrica | $$ENH3S_{agricultura\, i\, ramaderia}^{t} = \frac{ENH3_{agricultura}^{t} + ENH3_{ramaderia}^{t}}{S_{terres\, de\, cultiu}^{t} + S_{prats\, i\, pasturatges}^{t}}$$ |
Unitat de mesura | Quilograms |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a l''agricultura són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3Da1, 3Da2a, 3Da2b, 3Da2c, 3Da3, 3Da4, 3Db, 3Dc, 3Dd, 3De, 3Df, 3F y 3I. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac de l'agricultura
Nom | Emissions d'amoníac de l'agricultura |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de l'agricultura |
Fórmula teòrica | $$ENH3_{agricultura}^{t}$$ |
Unitat de mesura | Quilotonades |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a l''agricultura són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3Da1, 3Da2a, 3Da2b, 3Da2c, 3Da3, 3Da4, 3Db, 3Dc, 3Dd, 3De, 3Df, 3F y 3I. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac per hectàrea de l'agricultura
Nom | Emissions d'amoníac per hectàrea de l'agricultura |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de l'agricultura per cada hectàrea destinada a terres de cultiu |
Fórmula teòrica | $$ENH3S_{agricultura}^{t} = \frac{ENH3_{agricultura}^{t}}{S_{terres \, de \, cultiu}^{t}}$$ |
Unitat de mesura | Quilograms |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a l''agricultura són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3Da1, 3Da2a, 3Da2b, 3Da2c, 3Da3, 3Da4, 3Db, 3Dc, 3Dd, 3De, 3Df, 3F y 3I. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac de la ramaderia
Nom | Emissions d'amoníac de la ramaderia |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de la ramaderia |
Fórmula teòrica | $$ENH3_{ramaderia}^{t}$$ |
Unitat de mesura | Quilotonades |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a la ramaderia són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3B1a, 3B1b, 3B2, 3B3, 3B4a, 3B4d, 3B4e, 3B4f, 3B4gi, 3B4gii, 3B4giii, 3B4giv y 3B4h. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|
Emissions d'amoníac per hectàrea de la ramaderia
Nom | Emissions d'amoníac per hectàrea de la ramaderia |
---|---|
Indicador de les Nacions Unides | Proporció de la superfície agrícola en què es practica una agricultura productiva i sostenible |
Meta | D’aquí a 2030, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enforteixin la capacitat d’adaptació al canvi climàtic, els fenòmens meteorològics extrems, les sequeres, les inundacions i altres desastres, i millorin progressivament la qualitat de la terra i el sòl |
Objectiu | Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible |
Definició | Emissions d'amoníac (NH3) de la ramaderia per cada hectàrea destinada a prats i pasturatges |
Fórmula teòrica | $$ENH3S_{ramaderia}^{t} = \frac{ENH3_{ramaderia}^{t}}{S_{prats \, i \, pasturatges}^{t}}$$ |
Unitat de mesura | Quilograms |
Fonts d’informació | Inventari nacional de contaminants atmosfèrics, Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic |
Periodicitat | Anual |
Observacions | Les emissions d''amoníac assignades a la ramaderia són les corresponents a les activitats amb codis NFR (Nomenclature for Reporting): 3B1a, 3B1b, 3B2, 3B3, 3B4a, 3B4d, 3B4e, 3B4f, 3B4gi, 3B4gii, 3B4giii, 3B4giv y 3B4h. |
Nota |
Indicador calculat utilitzant una metodologia harmonitzada entre els òrgans centrals d'estadística de les comunitats autònomes
|