Bretxa salarial del personal dels serveis generals de l'Administració de la CAIB

La bretxa salarial de gènere no ajustada (BSNA) és una operació estadística oficial, de periodicitat anual, responsabilitat de la Direcció General de Funció Pública, amb la qual col·labora per a la seva execució l'IBESTAT.
L'objectiu principal d'aquesta operació estadística és analitzar la diferència salarial entre els homes i dones treballadors de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Accés a dades publicades



Descarregar metodologia completa

Metodologia de la Bretxa salarial de gènere no ajustada (BSNA)

  1. Introducció
  2. Unitat d'anàlisi
  3. Àmbits de l’enquesta
  4. Definició de conceptes

 

1. Introducció

La bretxa salarial de gènere no ajustada (BSNA) és una operació estadística oficial responsabilitat de la Direcció General de Funció Pública (DGFP), amb la qual col·labora per a la seva execució l’IBESTAT.

L'objectiu principal d'aquesta operació estadística és analitzar la diferència salarial entre els homes i dones treballadores de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Unitat d’anàlisi

Les unitats d'anàlisi són les persones treballadores en l'Administració de la CAIB incloses en l'àmbit poblacional.

3. Àmbits de l'enquesta

3.1. Àmbit poblacional

Constitueixen la població objecte d'estudi de la BSNA les persones que figuren en l'àmbit d'aplicació del Pla d'Igualtat de l'Administració de la CAIB. S'inclou tot el personal funcionari representat en la Mesa Sectorial de Serveis Generals i el personal laboral de serveis generals que presta serveis en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3.2. Àmbit territorial

L'àmbit territorial és les Illes Balears.

3.3. Àmbit temporal

El període de referència de les dades és anual.

4. Definició de conceptes

En el marc de l'operació estadística "Bretxa salarial de gènere no ajustada" s'utilitzen alguns conceptes en relació a l'àmbit d'aplicació pels quals es van definir. Es poden veure les definicions en la metodologia completa.